miercuri, 11 septembrie 2013

Dezvolta-ti echipa vivaSMS prin networking de calitate!


    Noi construim acum baza noastra de date ce contine informatiile user-ilor. Avem deja mai multe companii care doresc sa beneficieze de serviciile noastre, dar, pentru a fi cat mai atractivi si eficienti pentru cei care vor publicitate, trebuie ca si baza noastra de date sa contina un numar cat mai mare de utilizatori.
Asa cum ti-am explicat, noi planificam sa incepem efectiv trimiterea SMS-urilor in cursul lunii iulie, insa, pentru moment, nu este necesar a preciza o data exacta. Sutem multumiti sa constatam ca numarul utilizatorilor se mareste constant zi de zi, dar, trebuie sa continuam acesta munca.

Acesta este momentul potrivit in care noi te rugam sa ne ajuti in efortul nostru de a mari baza de date vorbind cu prietenii tai despre vivaSMS si despre avantajele financiare ale inscrierii lor pe site-ul nostru, avantaje care vor fi cu atat mai consistente cu cat numarul SMS-urilor va fi mai mare.

Vom incepe trimiterea SMS-urilor in functie de valoarea numarului utilizatorilor prezenti pe site-ul nostru, deci, cu cat mai multi si mai curand cu atat mai bine pentru ambele parti.
In plus, SMS-urile vor contine numai oferte foarte atractive pentru toti membrii vivaSMS.

 Dorim sa iti multumim anticipat pentru sprijinul si increderea ta in construirea celei mai mari comunitati on-line din Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu