miercuri, 11 septembrie 2013

Recomandă ‪‎vivaSMS‬ corect și profită! Tips & Tricks (2)


Recomandarea eficientă are mai multe secrete.

Pentru a-ți crește frumos echipa trebuie să te gândești la câteva aspecte esențiale, de exemplu:

    • Cum recomand?
    • Care este mesajul pe care îl transmit când recomand vivaSMS?

Unde, cui și cum recomanzi este destul de simplu: prin mesaje pe rețele sociale, forumuri, site-uri, grupuri, bloguri, e-mail, chat, messenger și altele. ATENȚIE însă: respectând regulile antiSPAM!

Important este ca mesajul transmis să fie corect, clar, concis, coerent. 90% din succes depinde de MESAJ! Restul depinde de consecvența cu care transmiți acest mesaj.
Un mesaj eficient ar trebui să conțină un titlu atrăgător (de exemplu: ”Încarcă-ți telefonul GRATUIT!”), un scurt text explicativ (cum funcționează și ce beneficii ai dacă te înregistrezi în vivaSMS), link spre acest site informativ, bineînțeles, linkul tău magic și recomandat să existe și o imagine sugestivă.

Mesajul să fie cât mai scurt, scris corect și să conțină obligatoriu un enunț care să cheme la acțiune, de exemplu ”Înregistrează-te acum: /linkmagic/ ”.

Succes!

În următoarea postare din seria Tips&Tricks vom aborda cel mai important aspect al dezvoltării rețelei: CUM îmi ajut echipa.

Dacă dorești să te alături echipei mele de promovare și câștig, accesează link-ul din categoria Înregistrare (vezi mai sus).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu