miercuri, 11 septembrie 2013

Iata cum iti poti converti creditele in bani si beneficii:

Important!  Pentru ca platile sa fie procesate de catre vivaSMS, este obligatoriu ca Numele si Prenumele folosite la inregistrare sa fie reale. Daca acestea au fost introduse gresit initial, inainte de solicitarea unei plati, trebuie sa faci modificarile corespunzatoare in meniu la Profilul meu.    
  • 1. 500 unitati de credit (echivalentul a 5 EUR) : pragul minim pentru solicitarea unei plati. Poti folosi creditele pentru reincarcarea cartelei tale PrePay (numai in cazul in care numarul de telefon cu care te-ai inregistrat in baza noastra de date corespunde unei cartele de tip PrePay). Nu exista posibilitatea incarcarii unui alt numar de telefon decat acela folosit la inregistrarea ta pe www.vivasms.ro.

    2. 1000 unitati de credit (echivalentul a 10 EUR) : poti sa alegi un voucher electronic (voucher-ul il poti folosi numai intr-unul din magazinele partenere vivaSMS ; daca vrei, poti oferi voucher-ul unui prieten intrucat nu este nominal). Momentan suma de extragere este acceptata si de la 10 euro in sus.

    3. 2000 unitati de credit (echivalentul a 20 EUR): poti alege optiunea sa-ti trimitem banii prin transfer bancar, pe baza datelor furnizate de tine.

    4. vivaSMS te va notifica in mod constant prin email imediat ce ai ajuns la o suma minima compatibila efectuarii unei plati (fie reincarcarea cartelei tale PrePay, fie voucher sau transfer bancar). Plata va fi dedusa din creditul total castigat de catre tine in contul vivaSMS, iar orice credite restante vor ramane vizibile in cont si utilizabile pentru plati ulterioare. Situatia platilor, precum si numarul actualizat de credite sunt vizibile in contul tau personal.

    5. Plata poate fi solicitata intre zilele de 1 si 5 ale fiecarei luni pentru creditele existente in cont in momentul solicitarii, iar intre zilele de 5 si 10 ale aceleiasi luni, aceasta plata va fi procesata de catre vivaSMS.  
          
  •  
Dacă dorești să te alături echipei mele de promovare și câștig, accesează link-ul din categoria Înregistrare (vezi mai sus).
     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu