vineri, 13 septembrie 2013

Chiar dacă nu primești încă SMS-uri, poți face bani. Asta e frumos în vivaSMS.

Dacă ai echipă atunci nu contează când vor ajunge SMS-urile și la tine, oricum câștigi. Niciodată nu vei primi toate SMS-urile care se trimit - de exemplu dacă ești proprietar de câine din Arad nu vei primi SMS-urile spălătoriilor auto din Suceava. Însă dacă ai echipă, poți beneficia din TOATE ofertele trimise pe SMS.

Această imagine (mulțumim AbadBoy MC) dovedește că se pot câștiga bani cu #vivaSMS chiar dacă nu primești și tu toate SMS-urile.




IMPORTANT este să îți dezvolți o echipă mare și atunci nu vei beneficia doar de ofertele pe care tu le primești pe SMS, ci și de bani de fiecare dată când se trimit SMS-uri, poate chiar în alt oraș decât unde locuiești tu.

CUM SĂ-MI CRESC ECHIPA? CE AM DE FĂCUT? Uite câteva sfaturi:


* alocă în fiecare zi cel puțin 10 minute pentru recomandarea afacerii tale vivaSMS, iti poti face chiar un blog de ajutor ca al meu!

* apelează cu încredere pentru informații, întrebări și detalii la persoana care ți-a recomandat să te înregistrezi;

* când vrei să recomanzi, trimite prietenilor și cunoștințelor mesaje personalizate și individuale, nu la comun unor liste de mailuri sau grupuri pe facebook!

* mesajele să fie clare, simple și informative; pe lângă linkul magic propriu să conțină un link spre un clip video (de exemplu: http://youtu.be/OuxqpT_6Yks) și text explicativ;

* dacă postezi în locuri publice (facebook sau forumuri de exemplu) respectă regulile locale ale rețelelor de socializare, forumurilor, ale grupurilor unde postezi șamd, altfel riști să fii exclus de acolo, în caz grav chiar și din vivaSMS;

* întotdeauna trimite un mesaj de bunvenit noilor membri înregistrați în echipa ta și ajută-i cu primii pași, îndrumându-i spre această pagină de http://INFOvivaSMS.blogspot.ro, să învețe și să fie la curent cu noutățile;

* urmărește în ”Echipa mea” care sunt membrii activi din grupul tău - cei ce fac recomandări - și ține legătura cu ei, ajută-i, susține-i.

Dacă dorești să te alături echipei mele de promovare și câștig, accesează link-ul din categoria Înregistrare (vezi mai sus).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu